A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a narancssárga sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2016. augusztus 7., vasárnap

2017-es munkaidő naptár

Eddigi szokásunkhoz híven máris tervezzük a jövő évi túráinkat. Ehhez ismét segítséget nyújthatnak a különböző munkaidő és iskolai tanszünetes naptárak

Lássuk akkor, hogyan is alakulnak 2017-ben a munkaszünetes napok, hosszú hétvégék, ünnepnapok és a tanítási szünetek

Ami már biztos, hogy 2017-ben nem igazán leszünk elkényeztetve potya munkaszünetes napokkal. Bár 5 hosszú hétvége lesz, abból 4 mindössze csak 3 napos, egyetlen 4 naposunk van, az is karácsonykor, mivel az hétfőre és keddre esik. Éppen ezért úgy tűnik, szombati napra áthelyezett munkavégzés sem lesz. 

2016/2017-es tanszünetes naptár

5 megjegyzés :

 1. Köszönöm szépen igazán jó munka de szerintem nagyobb hd felbontásban letölthető képnek igazán mindenki jobban örülne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sikerült feltenni nagyobb méretű képeket is.

   Törlés
 2. Jó tábla! Köszönjük. Annyi apróság van, hogy 2017 Májusában a munkaórák száma rosszul ván megadna. 172 helyett 176 óra lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hali! "rosszul ván megadna"... Írtad feljebb... Na, szóval bárki hibázhat néha. Mindenesetre frissítve vannak a naptárak, és még újabb verzió is került közé! Köszi, hogy írtál!

   Törlés
 3. Hali! Amint látod én is hibázom. :-) Köszi!

  VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!