A blogról

Kedves látogató!
Köszönöm hogy benéztél hozzám. Ha van véleményed, hozzáfűzni valód, akkor azt nyugodtan megteheted az erre a célra kialakított sávban!
Megjegyzés írásánál nincs szükség szóellenőrzésre, nem kell kódot beírni!
Felül a legújabb bejegyzéseket találod, lefelé görgetve az oldalt meg persze a régebbieket. Vagy tallózhatsz a baloldalon található az "összes bejegyzés" sávban, illetve 2016-tól hegységekre is lebontva találhatsz címkéket a narancssárga sávban az egyszerűbb keresés érdekében.

A blog mottója: "Mesélhetsz történeteket, leírhatod, mit láttál, hogy az emberek is láthassák. Készíthetsz az embereknek fényképeket. Elmondhatod, hogyan énekelnek a madarak, és hogyan ringatózik a hó a fák lombjain. Leírhatod, sőt akár éreztetheted is másokkal, hogy milyen, amikor fújja a szél az arcodat, vagy amikor érzed az ázott föld illatát. De sohasem érheted el, hogy ugyanúgy érezzenek, ahogy te éreztél, ugyanúgy sírjanak, ahogy te sírtál, és olyan hevesen verjen a szívük, ahogy a tiéd vert ott, abban a pillanatban." Kilian Jornet


2014-től a sorozatos képlopások miatt minden fotó vízjelezett és az eredetinél rosszabb minőségre konvertált. A képekre kattintva azok teljes képernyősre és jobb minőségűre váltanak!


2015. október 15., csütörtök

2016-os munkaidő naptár

Lassan, de biztosan véget ér a 2015-ös esztendő is. Kezdhetjük tervezni jövőévi - 2016-os - túráinkat, munkáinkat, egyéb dolgainkat. Ehhez nyújt egy kis segítséget a 2016-os évi munkaidő naptár, letölthető, nyomtatható formátumban. És kiegészítésképp a 2015/2016-os tanév tanszüneteiről is van egy kis anyag. 

Innen pedig letölthetőek az anyagok pdf illetve jpg formátumban is: 2016

4 megjegyzés :

  1. Üdv.
    Mikor tudnál feltenni 2017-es munkaidő naptárat az oldalra?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó, hogy a 2016-osban látható volt a hetek száma is, remélem így lesz a 17-esben is.

    VálaszTörlés

Ha van hozzáfűzni valód, vagy ha a véleményedet
szeretnéd leírni a blogról, akkor azt itt megteheted!
Nincs szóellenőrzés, kódbeírás!!